Tel: 050-313 22 50
Elizabeth01
Elizabeth Maarsingh

Orthopedagoog, Consulent Seksuele Gezondheid NVVS
Teamleider voorlichtingsteam SGNN, voorlichter seksuele en relationele vorming (SRV), orthopedagoog en projectmedewerker bij Sense Noord Nederland.

Rosa Lageveen

Toegepast psycholoog, Consulent Seksuele Gezondheid NVVS
Voorlichter/trainer seksuele en relationele vorming (SRV) ,projectmedewerker bij Sense Noord Nederland en docent aan de Hanzehogeschool Groningen.

“Een positieve insteek en interactie zijn voor mij de sleutelwoorden tijdens een voorlichting of training. Daarmee bedoel ik dat seksualiteit in eerste instantie fijn en leuk is en daar wil ik de nadruk op leggen. Natuurlijk zijn er ook minder leuke kanten aan seks en die verdienen ook aandacht. Verder probeer ik echt contact te maken met de jongeren, ouders en professionals om te achterhalen waar zij vragen over hebben. Hierbij tracht ik naast het overbrengen van kennis ook vooral vaardigheden mee te geven”.

Kim Vos

Consulent Seksuele Gezondheid NVVS
Voorlichter/trainer seksuele en relationele vorming (SRV)

“Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om jongeren, ouders en professionals wegwijs te maken in de wereld van seksuologie, in de dingen die de ander écht wil weten over relaties en seksualiteit. In de voorlichting of training gebruik ik veel (praktijk)voorbeelden, een dosis humor en heb ik aandacht voor de groepsdynamiek. Een voorlichting of training is voor mij geslaagd als er een sfeer van vertrouwen ontstaat. Door mijn werkzaamheden als maatschappelijk werker op verschillende (behandel)groepen heb ik aandacht voor en kennis van mensen die een LVB indicatie en/of psychiatrische problemen.” 

Reinoud Mollema

Toegepaste Psycholoog
Voorlichter seksuele en relationele vorming SGNN

Martijn Schokker

Preventiemedewerker Sense Noord Nederland
Voorlichter seksuele en relationele vorming SGNN