Voorlichting en training

Voorlichting en training


Wie zijn wij?

Stichting Seksuele Gezondheid Noord Nederland (SGNN) heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het aanbieden van voorlichtingslessen en trainingen aan diverse doelgroepen zoals kinderen, jongeren, ouders en professionals.

Wij hebben deze taak in 2003 overgenomen van de voormalige Rutgers Stichting en Rutgershuizen. SGNN heeft als doel om de seksuele gezondheid te bevorderen in de drie noordelijke provincies. De seksuele en relationele vorming van jongeren spelen hierbij een belangrijke rol. Stichting SGNN heeft geen winstoogmerk.

Sense Noord Nederland (www.sense.info)
De voorlichters van Stichting SGNN vormen samen met de voorlichters van GGD Groningen/ Drenthe het Sense Noord Nederland voorlichtingsteam.

Op maat
Om kinderen, jongeren, ouders en professionals  zo goed mogelijk te informeren hebben wij een uitgebreid en interactief voorlichting- en trainingsaanbod. Iedere aanvraag wordt afgestemd op de doelgroep. Ons aanbod is per doelgroep te bekijken.

Voorlichters van SGNN geven voorlichtingslessen aan kinderen, jongeren en ouders waarbij allerlei thema’s op het gebied van seksuele en relationele vorming aan bod komen. De lessen worden o.a. afgestemd op leeftijd, leerniveau, wensen van de groep. De kosten van de voorlichtingslessen voor jongeren zijn € 65,- per lesuur plus eventuele reiskosten. De kosten van trainingen voor professionals en ouders zijn op aanvraag beschikbaar.