Online ondersteuning

Online ondersteuning

 

Sense Online hulp
Praten over seksuele problemen is voor veel jongeren* nog steeds een groot taboe. Dat is jammer, want vaak is er wel wat aan te doen. Het helpt als je weet waar de problemen vandaan komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je slechte ervaringen hebt met seks. Of wellicht schaam je je voor je seksueel probleem of je seksuele gevoelens. Je kunt ook denken dat je problemen niet erg genoeg zijn om hulp te zoeken. De drempel om bijvoorbeeld naar een huisarts of seksuoloog te gaan is hoog. Via het internet is het nu mogelijk om vanuit je eigen kamer en op het tijdstip dat jou goed uitkomt, hulp te zoeken. Je hoeft niet naar een instelling en je kunt met je hulpverlener communiceren via mail.
(* De online hulp is bedoeld voor jongeren tot en met 24 jaar)

https://sensechat.infolijn-online.nl/chat
Deze chatservice is bedoeld voor jongeren t/m 24 jaar. Deze chatservice is een veilige plek om vragen te stellen over seks.

soapolinoord.nl
Heb je onveilige seks gehad? Denk je risico te hebben gelopen op een SOA of heb je klachten die daarop wijzen? Via een paar vragen helpt soapolinoord inschatten welk risico je hebt gelopen en wordt er vrijblijvend advies geven. Als je wilt kun je daarna de testen bij soapolinoord bestellen. De testen worden uitgevoerd door een gecertificeerd laboratorium, zodat de resultaten betrouwbaar zijn.

LINKS

sensebanner