Oude vacatures

Vacature receptionist(e)

Wie zijn wij?
Ons centrum heeft een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, zoals soa, anticonceptie en ongeplande zwangerschap. Een deskundig team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten geeft op professionele wijze invulling aan deze zorg. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Wat zoeken wij?
Als verpleegkundige begeleid en ondersteun je vrouwen (met of zonder hun partner) die een hulpvraag hebben op het gebied van ongeplande zwangerschap, gedurende hun verblijf in ons centrum. Je counselt bij de besluitvorming en je bespreekt desgewenst anticonceptie en behandelmogelijkheden. Je treft de voorbereidingen voor behandeling en assisteert de arts tijdens behandelingen. Je doet de nazorg en beantwoordt vragen. Kortom, jij bent voor cliënten de centrale persoon tijdens hun gehele verblijf bij ons.

Door de aard van de hulpvraag ga je meestal in korte tijd de diepte in met cliënten, gespreksvoering is daarom een belangrijk aspect van je werk. De specifieke situaties van cliënten bepalen voor een groot deel het verloop van een werkdag, daardoor is het nooit saai. Wel vraagt het veel flexibiliteit en goede afstemming met je collega’s.

Ga jij lastige (taboe) onderwerpen niet uit de weg en durf en kun jij hierover het gesprek aan gaan met mensen met verschillende achtergronden? Kun je omgaan met een sterk wisselende werkdruk en kun je goed schakelen en bijstellen? Zijn samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken eigenschappen die jij bij jezelf herkent? Dan pas jij wellicht goed in ons team.
Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Omdat je in een klein team komt te werken wordt enige flexibiliteit en bereidheid van je verwacht m.b.t. invallen.
Goede communicatieve vaardigheden en een positieve, open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Functie-eisen en competenties
– Diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO niveau)
– BIG geregistreerd
– Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling)
– Goede gesprekstechnieken, bij voorkeur Motivational Interviewing (MI)

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 4-12 uur per week (16 mogelijk tijdens de inwerkperiode) en inval
– Salaris conform FWG 45 CAO Ziekenhuizen
– Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
– Leuk team, uitdagend werk
– Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie
Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor maandag 23 oktober 2023.
Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl. Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

VACATURE: telefonist Sense Noord-Nederland

Over Sense Noord-Nederland
Sense Noord-Nederland is een samenwerking van o.a. de GGD’en Groningen, Fryslân en Drenthe en het Centrum voor Seksuele Gezondheid Noord-Nederland (SGNN). Bij Sense Noord-Nederland kunnen cliënten terecht met vragen over soa, ongeplande zwangerschap, anticonceptie en seksualiteit. Jongeren onder de 25 kunnen gratis en anoniem bij Sense terecht, maar ook andere doelgroepen kunnen gebruik maken van de spreekuren.

Wat zoeken wij?
Sense Noord-Nederland is op zoek naar een doktersassistent(e) die het leuk vindt om aan de telefoon de hulpvraag van cliënten te verhelderen, de problemen te triageren en een vervolgactie aan te bieden, zoals een afspraak met de verpleegkundige of arts.

Functiebeschrijving
Aan de telefoon sta je cliënten te woord, filter je de hulpvraag, plan je afspraken in en geef je informatie en advies. Je doorloopt de problemen aan de hand van een triage schema en maakt afspraken in de elektronische agenda. Sense biedt onder andere afspraken voor gesprekken, voor lichamelijk onderzoek of het plaatsen van anticonceptie, voor soa testen en de behandeling van soa’s. Voor cliënten is het niet altijd vanzelfsprekend om open te praten over onderwerpen die gerelateerd zijn aan seksualiteit. Het is daarom een uitdaging om de cliënt op zijn of haar gemak te stellen en in het telefoongesprek de hulpvraag helder te krijgen.

Functie-eisen en competenties
– Afgeronde MBO opleiding als doktersassistent(e)
– Ervaring met het werken met digitale programma’s
– Goede beheersing van het Nederlands en Engels

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je kunt volgens instructies en procedures werken en op de behoeften en verwachtingen van de cliënt ingaan. Je kunt goed luisteren en open praten over seksualiteit en aanverwante onderwerpen. Je bent begripvol en kunt empathisch reageren en hebt een onbevooroordeelde houding ten aanzien van seksualiteit (waaronder ook bijv. abortus en seksueel geweld). Je beschikt over goede spreek- en luistervaardigheden, hebt een klantgerichte houding en ervaring met de computer.

Herken jij je hierin? Dan pas jij misschien wel in ons team. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Wat bieden wij?
– 12 uren per week, plus inval
– Salaris conform FWG 35 CAO Ziekenhuizen
– Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
– Mogelijkheid tot uitbreiding van je functie
– Leuk team
– Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie
Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis, vóór 1 maart 2023.
Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Ellie Oosterhuis)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl en www.sense.info

Vacature abortusarts/arts seksuele gezondheid (incl. opleidingsplaats)

Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde huisarts of basisarts met affiniteit voor het thema seksuele gezondheid. Wij zijn een eerste trimester abortuskliniek, inmiddels uitgegroeid tot een eerstelijns centrum met een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit. Een enthousiast en betrokken team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten biedt dagelijks gespecialiseerde zorg aan een zeer diverse groep cliënten met een hulpvraag op het gebied van onbedoelde zwangerschap, anticonceptie, soa en seksualiteit.

Functiebeschrijving
In 2023 stellen we een NGvA opleidingsplaats beschikbaar voor een eerste trimester NGvA abortusarts met aanvullend een (10-daagse) opleiding Seksuele Hulpverlening. Het betreft een betaalde opleidingsplaats op basis van 1 dag per week voor de periode van 1 jaar met aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen en competenties
Het is van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Je hebt een klantgerichte, flexibele en oplossingsgerichte houding. Een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 8 uur per week
– Dienstverband voor onbepaalde tijd na afronding NGvA opleiding
– GvA (praktijk)opleiding tot eerste trimester abortusarts (50 dgn, < 1 jaar)
– 10-daagse opleiding Seksuele Hulpverlening (Rino Groep, aantekening NVVS-register)
– Salaris conform FWG 70 CAO Ziekenhuizen
– Geen weekend en/of avonddiensten
– Leuk team, uitdagend werk.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan of bel voor meer informatie!

Sollicitatie/informatie
Als je benieuwd bent hoe een werkdag er bij ons uitziet, dan is er tot 11 november 2022 de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen.
Sluitingsdatum voor solliciteren is 14 november 2022.
De startdatum van de aanstelling/opleiding zal in overleg besloten worden. De intentie is zo spoedig mogelijk.

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis (Directeur-bestuurder)
Email: vacature@csgnn.nl
Telefoonnummer voor meer informatie of meelopen: 050-313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)
Algemene informatie: www.csgnn.nl

Vacature receptionist(e)

Wat zoeken wij?
Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een receptionist(e) die het leuk vindt om administratieve taken af te wisselen met cliëntencontact en telefoonwerkzaamheden.
Wij hebben een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, wat je werkzaamheden zeer divers maakt. Kun jij goed schakelen, ben je flexibel en ben je goed in zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan pas jij misschien wel in ons team. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Functiebeschrijving
Je bent een duizendpoot. Aan de telefoon sta je cliënten te woord, filter je de hulpvraag, plan je afspraken in en geef je informatie en advies.
Bij de balie ontvang je de cliënten en voer je de benodigde administratieve handelingen uit. Daarnaast informeer je de cliënt over de gang van zaken en draag je deze over aan het medisch team.
Naast cliëntencontact voer je administratieve taken uit zoals verwerking van facturen, postverwerking en archiefbeheer.

Functie-eisen en competenties

 • MBO (niveau 4) werk- en denkniveau.
 • Afgeronde MBO (niveau 4) opleiding als doktersassistent(e) is een pré.
 • Ervaring met het werken met het Office-pakket waaronder Excel, Outlook en Word.
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling).

We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is.
Daarnaast is het van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden.
Goede communicatieve vaardigheden en een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Wat bieden wij?

 • Aantal uren: 4 – 12 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding)
 • Salaris conform FWG 35 CAO Ziekenhuizen
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
 • mogelijkheid tot uitbreiding van je functie als doktersassistent
 • Leuk team, uitdagend werk
 • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie
Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor 26 augustus 2022. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Week 37 vinden de gesprekken plaats.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050 – 313 46 22 (vraag naar Marieke Sibon)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

Counselor niet-acute slachtoffers van seksueel geweld (4-6 uren pw.)

Wil jij bijdragen aan het doorbreken van het taboe op seksueel geweld? Is het jouw sterke kant om mensen in een korte tijd écht te horen en te ondersteunen in wat ze op dat moment nodig hebben? Heb jij sterke affiniteit om te werken met misbruikgerelateerde problematiek? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren naar de functie van counselor binnen het CSG Groningen-Drenthe.

Over het Centrum Seksueel geweld

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) biedt professionele hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. In het centrum werken meerdere disciplines samen. Te denken valt aan: medische disciplines, forensische disciplines en psychologische disciplines. Het CSG bevindt zich in alle regio’s in Nederland. Er wordt hulp geboden aan mensen die acuut seksueel geweld (< 7 dagen geleden) hebben meegemaakt en mensen die langer dan 7 dagen voorafgaand aan de melding seksueel geweld hebben meegemaakt. Voor meer informatie zie www.centrumseksueelgeweld.nl Deze vacature betreft de hulp aan niet-acute slachtoffers uit de provincie Groningen en Drenthe.

Jouw rol als counselor

Het doel van de niet- acute zorg door de counselor is het verminderen van misbruikgerelateerde problematiek door middel van:

 • het bieden van een luisterend oor;
 • screening middels valide screeningslijsten;
 • het geven van passende informatie, advies en/of psycho-educatie;
 • indien nodig, verwijzen en/of begeleiden naar de juiste zorg of hulp op medisch, praktisch, psychisch en/of juridisch gebied. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de lokale sociale kaart.

Het betreft kortdurende hulp. Het CSG biedt zelf geen diagnostiek en behandeling, maar verwijst naar de gespecialiseerde GGZ.

Je komt in een nieuw team van meerdere counselors/trainers die zelfstandig en niet-locatie gebonden werken. De gesprekken kunnen telefonisch, bij de mensen thuis, via videobellen of op een van onze locaties van de GGD- en in Groningen en Drenthe plaatsvinden.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij hebt hart voor deze doelgroep, staat stevig in je schoenen en je hebt ervaring in het werken met mensen die seksueel misbruik hebben meegemaakt. Je ervaart geen schroom om misbruik en seksualiteit bespreekbaar te maken. Je hebt zicht op de sociale kaart in de regio. Je bent flexibel inzetbaar, kan zelfstandig werken en je zoekt ook jouw collega’s op om samen te groeien in expertise.

Verder:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Actuele kennis en ervaring rondom het thema seksueel geweld en trauma
 • Deskundigheid en sterke affiniteit met seksueel gezondheid in de breedste zin van het woord
 • Sekse- en genderspecifieke werkwijze
 • Flexibele ureninzet
 • Rijbewijs
 • Beschikbaarheid per september 2022 tot einde van 2022 met ws. verlenging.

Competenties

 • Zeer goed ontwikkelde (transculturele) communicatieve – en motiverende vaardigheden
 • Empathisch, hoopvol en daadkrachtig in het geven van passende informatie, advies en/of psycho-educatie
 • Analytisch vermogen om te screenen of een verwijzing naar de GGZ nodig is
 • Onbevangenheid in het bespreekbaar maken van onderwerpen rondom seksueel geweld en seksuele gezondheid
 • Samenwerken en verbinden met andere organisaties
 • Zelfstandig en niet-locatie gebonden kunnen werken
 • Bereidheid om getraind en toegerust te worden

Wij bieden jou

 • Salaris van min. € 2.554 en max. € 3.468 (op basis van 36 uur, schaal 45 CAO Ziekenhuizen)
 • De mogelijkheid om middels detachering, een 0-urencontract of als zzp’er binnen het team te komen werken
 • Toerusting in je werk d.m.v. de landelijke handleiding casemanager niet-acute slachtoffers, training, casuïstiekoverleg en intervisie
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden uit te breiden voor een poule van trainers en hulpverleners die zich richten op thema’s rondom seksuele gezondheid.
 • Een klein maar enthousiast team, flexibele ureninzet én een mooie missie om aan mee te werken.
 • Je komt in dienst van Stichting SGNN (of gedetacheerd), onderdeel van Centrum voor Seksuele Gezondheid Noord-Nederland en voert deze taak inhoudelijk uit vanuit het Centrum Seksueel Geweld Groningen-Drenthe.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Fetzen de Groot, coördinator CSG Groningen-Drenthe, 06 520 98 282,  fetzen.de.groot@ggd.groningen.nl

Reageren

Je kunt op deze vacature tot en met 5 juli reageren door je CV + sollicitatiebrief te mailen naar vacature@csgnn.nl  Graag voor onder vermelding van: Counselor niet-acute slachtoffers van seksueel geweld. Na het verzenden van de sollicitatie, ontvang je een ontvangstbevestiging.

De gesprekken vinden plaats in week 28.

Vacature verpleegkundige

Wie zijn wij?
Ons centrum heeft een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, zoals soa, anticonceptie en ongeplande zwangerschap. Een deskundig team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten geeft op professionele wijze invulling aan deze zorg. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Wat zoeken wij?
Als verpleegkundige begeleid en ondersteun je vrouwen (met of zonder hun partner) die een hulpvraag hebben op het gebied van ongeplande zwangerschap, gedurende hun verblijf in ons centrum. Je counselt bij de besluitvorming en je bespreekt desgewenst anticonceptie en behandelmogelijkheden. Je treft de voorbereidingen voor behandeling en assisteert de arts tijdens behandelingen. Je doet de nazorg en beantwoordt vragen. Kortom, jij bent voor cliënten de centrale persoon tijdens hun gehele verblijf bij ons.

Door de aard van de hulpvraag ga je meestal in korte tijd de diepte in met cliënten, gespreksvoering is daarom een belangrijk aspect van je werk. De specifieke situaties van cliënten bepalen voor een groot deel het verloop van een werkdag, daardoor is het nooit saai. Wel vraagt het veel flexibiliteit en goede afstemming met je collega’s.

Ga jij lastige (taboe) onderwerpen niet uit de weg en durf en kun jij hierover het gesprek aan gaan met mensen met verschillende achtergronden? Kun je omgaan met een sterk wisselende werkdruk en kun je goed schakelen en bijstellen? Zijn samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken eigenschappen die jij bij jezelf herkent? Dan pas jij wellicht goed in ons team.

Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Omdat je in een klein team komt te werken wordt enige flexibiliteit en bereidheid van je verwacht m.b.t. invallen.
Goede communicatieve vaardigheden en een positieve, open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Functie-eisen en competenties

 • Diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO niveau)
 • BIG geregistreerd
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling)
 • Goede gesprekstechnieken, bij voorkeur Motivational Interviewing (MI)

Wat bieden wij?

 • Aantal uren: 8 uur per week (mogelijk 16 tijdens de inwerkperiode) en inval
 • Salaris conform FWG 45 CAO Ziekenhuizen
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
 • Leuk team, uitdagend werk
 • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor dinsdag 25 mei 2021. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

Vacature abortusarts/arts seksuele gezondheid (incl. opleidingsplaats)

Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde huisarts of basisarts met affiniteit voor het thema seksuele gezondheid. Wij zijn een eerste trimester abortuskliniek, inmiddels uitgegroeid tot een eerstelijns centrum met een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit. Een enthousiast en betrokken team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten biedt dagelijks gespecialiseerde zorg aan een zeer diverse groep cliënten met een hulpvraag op het gebied van onbedoelde zwangerschap, anticonceptie, soa en seksualiteit.

Functiebeschrijving
In 2021 stellen we een NGvA opleidingsplaats beschikbaar voor een eerste trimester NGvA abortusarts met aanvullend een (10- daagse) opleiding Seksuele Hulpverlening. Het betreft een betaalde opleidingsplaats op basis van 1 dag per week voor de periode van 1 jaar met aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen en competenties
Het is van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Je hebt een klantgerichte, flexibele en oplossingsgerichte houding. Een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 8 uur per week
– Dienstverband voor onbepaalde tijd na afronding NGvA opleiding
– NGvA (praktijk)opleiding tot eerste trimester abortusarts (50 dgn, < 1 jaar)
– 10-daagse opleiding Seksuele Hulpverlening (Rino Groep, aantekening NVVS-register)
– Salaris conform FWG 70 CAO Ziekenhuizen
– Geen weekend en/of avonddiensten
– Leuk team, uitdagend werk.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan of bel voor meer informatie!

Sollicitatie/informatie
Als je benieuwd bent hoe een werkdag er bij ons uitziet, dan is er tot 15 januari de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen.
Sluitingsdatum voor solliciteren is 15 januari 2021. De aanstelling/opleiding zal naar verwachting starten per 1 maart of 1 april.

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis (Directeur-bestuurder).
Email: vacature@csgnn.nl
Telefoonnummer voor meer informatie of meelopen: 050- 313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)

Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

Vacature doktersassistent(e)/receptionist(e)

Wat zoeken wij?
Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een doktersassistent(e)/receptionist(e) die het leuk vindt om administratieve taken af te wisselen met cliëntencontact en  telefoonwerkzaamheden. Wij hebben een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, wat je werkzaamheden zeer divers maakt. Kun jij goed schakelen, ben je flexibel en ben je goed in zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan pas jij misschien wel in ons team. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Functiebeschrijving
Aan de telefoon sta je cliënten te woord, filter je de hulpvraag, plan je afspraken in en geef je informatie en advies. Aan de balie verzorg je het ontvangst van cliënten en voer je de benodigde administratieve handelingen uit, informeer je de cliënt over de gang van zaken en draag je deze over aan het medisch team. Minimaal 1 dag per week ben je ingeroosterd bij de receptie. Daarnaast ben je als doktersassistent (invalkracht) werkzaam bij het medisch team. Je bent dan een duizendpoot: je maakt de onderzoeks- en behandelkamer netjes en klaar voor gebruik, draagt zorg voor de opslag en het voor handen zijn van medische middelen, je reinigt en steriliseert instrumenten, draagt zorg voor cliënten in de uitrustkamer, beantwoordt de telefoon, voert de patiëntenadministratie en zorgt o.a. voor het verwerken van soa-uitslagen.

Functie-eisen en competenties
– Afgeronde MBO (niveau 4) opleiding als doktersassistent(e).
– Ervaring met het werken met het Office pakket waaronder Excel, Outlook en Word.
– Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling).

Het is van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Goede communicatieve vaardigheden en een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 7,25 uur of 7,75 uur per week
– Salaris conform FWG 35 CAO Ziekenhuizen
– Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
– Mogelijkheid tot uitbreiding van je functie
– Leuk team, uitdagend werk
– Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie
Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor donderdag 8 april 2021. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Marieke Sibon)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl