Tel: 050-313 22 50

Oude vacatures

Vacature verpleegkundige

Wie zijn wij?
Ons centrum heeft een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, zoals soa, anticonceptie en ongeplande zwangerschap. Een deskundig team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten geeft op professionele wijze invulling aan deze zorg. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Wat zoeken wij?
Als verpleegkundige begeleid en ondersteun je vrouwen (met of zonder hun partner) die een hulpvraag hebben op het gebied van ongeplande zwangerschap, gedurende hun verblijf in ons centrum. Je counselt bij de besluitvorming en je bespreekt desgewenst anticonceptie en behandelmogelijkheden. Je treft de voorbereidingen voor behandeling en assisteert de arts tijdens behandelingen. Je doet de nazorg en beantwoordt vragen. Kortom, jij bent voor cliënten de centrale persoon tijdens hun gehele verblijf bij ons.

Door de aard van de hulpvraag ga je meestal in korte tijd de diepte in met cliënten, gespreksvoering is daarom een belangrijk aspect van je werk. De specifieke situaties van cliënten bepalen voor een groot deel het verloop van een werkdag, daardoor is het nooit saai. Wel vraagt het veel flexibiliteit en goede afstemming met je collega’s.

Ga jij lastige (taboe) onderwerpen niet uit de weg en durf en kun jij hierover het gesprek aan gaan met mensen met verschillende achtergronden? Kun je omgaan met een sterk wisselende werkdruk en kun je goed schakelen en bijstellen? Zijn samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken eigenschappen die jij bij jezelf herkent? Dan pas jij wellicht goed in ons team.

Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Omdat je in een klein team komt te werken wordt enige flexibiliteit en bereidheid van je verwacht m.b.t. invallen.
Goede communicatieve vaardigheden en een positieve, open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Functie-eisen en competenties

  • Diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO niveau)
  • BIG geregistreerd
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling)
  • Goede gesprekstechnieken, bij voorkeur Motivational Interviewing (MI)

Wat bieden wij?

  • Aantal uren: 8 uur per week (mogelijk 16 tijdens de inwerkperiode) en inval
  • Salaris conform FWG 45 CAO Ziekenhuizen
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
  • Leuk team, uitdagend werk
  • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor dinsdag 25 mei 2021. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

Vacature abortusarts/arts seksuele gezondheid (incl. opleidingsplaats)

Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde huisarts of basisarts met affiniteit voor het thema seksuele gezondheid. Wij zijn een eerste trimester abortuskliniek, inmiddels uitgegroeid tot een eerstelijns centrum met een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit. Een enthousiast en betrokken team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten biedt dagelijks gespecialiseerde zorg aan een zeer diverse groep cliënten met een hulpvraag op het gebied van onbedoelde zwangerschap, anticonceptie, soa en seksualiteit.

Functiebeschrijving
In 2021 stellen we een NGvA opleidingsplaats beschikbaar voor een eerste trimester NGvA abortusarts met aanvullend een (10- daagse) opleiding Seksuele Hulpverlening. Het betreft een betaalde opleidingsplaats op basis van 1 dag per week voor de periode van 1 jaar met aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen en competenties
Het is van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Je hebt een klantgerichte, flexibele en oplossingsgerichte houding. Een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 8 uur per week
– Dienstverband voor onbepaalde tijd na afronding NGvA opleiding
– NGvA (praktijk)opleiding tot eerste trimester abortusarts (50 dgn, < 1 jaar)
– 10-daagse opleiding Seksuele Hulpverlening (Rino Groep, aantekening NVVS-register)
– Salaris conform FWG 70 CAO Ziekenhuizen
– Geen weekend en/of avonddiensten
– Leuk team, uitdagend werk.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan of bel voor meer informatie!

Sollicitatie/informatie
Als je benieuwd bent hoe een werkdag er bij ons uitziet, dan is er tot 15 januari de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen.
Sluitingsdatum voor solliciteren is 15 januari 2021. De aanstelling/opleiding zal naar verwachting starten per 1 maart of 1 april.

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis (Directeur-bestuurder).
Email: vacature@csgnn.nl
Telefoonnummer voor meer informatie of meelopen: 050- 313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)

Voor algemene informatie: www.csgnn.nl

Vacature doktersassistent(e)/receptionist(e)

Wat zoeken wij?
Voor ons centrum zijn wij op zoek naar een doktersassistent(e)/receptionist(e) die het leuk vindt om administratieve taken af te wisselen met cliëntencontact en  telefoonwerkzaamheden. Wij hebben een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, wat je werkzaamheden zeer divers maakt. Kun jij goed schakelen, ben je flexibel en ben je goed in zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan pas jij misschien wel in ons team. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Functiebeschrijving
Aan de telefoon sta je cliënten te woord, filter je de hulpvraag, plan je afspraken in en geef je informatie en advies. Aan de balie verzorg je het ontvangst van cliënten en voer je de benodigde administratieve handelingen uit, informeer je de cliënt over de gang van zaken en draag je deze over aan het medisch team. Minimaal 1 dag per week ben je ingeroosterd bij de receptie. Daarnaast ben je als doktersassistent (invalkracht) werkzaam bij het medisch team. Je bent dan een duizendpoot: je maakt de onderzoeks- en behandelkamer netjes en klaar voor gebruik, draagt zorg voor de opslag en het voor handen zijn van medische middelen, je reinigt en steriliseert instrumenten, draagt zorg voor cliënten in de uitrustkamer, beantwoordt de telefoon, voert de patiëntenadministratie en zorgt o.a. voor het verwerken van soa-uitslagen.

Functie-eisen en competenties
– Afgeronde MBO (niveau 4) opleiding als doktersassistent(e).
– Ervaring met het werken met het Office pakket waaronder Excel, Outlook en Word.
– Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling).

Het is van belang dat je kunt omgaan met veranderingen, een sterk wisselende werkdruk en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken zijn eigenschappen die jij bij jezelf herkent. Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Goede communicatieve vaardigheden en een positieve en open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Wat bieden wij?
– Aantal uren: 7,25 uur of 7,75 uur per week
– Salaris conform FWG 35 CAO Ziekenhuizen
– Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
– Mogelijkheid tot uitbreiding van je functie
– Leuk team, uitdagend werk
– Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie
Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor donderdag 8 april 2021. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Marieke Sibon)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl