Werkwijze en kosten

Eerste gesprek

Wil jij gebruik maken van ons hulpaanbod? Als je een afspraak bij ons maakt ga je eerst in gesprek met onze seksuoloog NVVS. Dit kan in ons centrum in Groningen of online. Samen gaan jullie kijken wat er aan de hand is. Het kan zo zijn dat je na dit gesprek al voldoende geholpen bent. Soms is er nog een vervolgafspraak nodig.

 

Vervolgafspraken

Afhankelijk van je hulpvraag wordt gekeken of je nog een afspraak bij onze seksuoloog NVVS maakt of verder geholpen kunt worden door onze counselors. Soms adviseren wij je een afspraak te maken met onze artsen. In het menu links lees je wat onze verschillende hulpverleners doen.

 

Kostenindicatie

 

Eerste afspraak bij onze seksuoloog-NVVS en eventuele vervolgafspraken  € 90,00 per afspraak (50 minuten)
Vervolgafspraak bij onze counselors  € 35,00 per gesprek (30 minuten)
Vervolgafspraak bij onze artsen  € 50,00 per gesprek (20 minuten)

 

De meeste mensen die gebruik maken van ons hulpaanbod hebben maar 1 tot 3 afspraken nodig. Daarmee mag je ervan uitgaan dat de kosten in totaal tussen de € 90,00 en € 270,00 uitkomen.

De afspraken zijn bij ons centrum in Groningen. Het is mogelijk om de afspraken online te doen. Jij kan zelf aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Afspraak met een arts
Je kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak met een arts in te plannen. Omdat je bijvoorbeeld graag een medische oorzaak wilt uitsluiten. Geef dit aan als je een afspraak maakt. Lees meer bij een afspraak bij onze arts.

Contact en afspraak maken
Je kunt een afspraak maken door op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur te bellen naar 050 31 322 50 of het contactformulier in te vullen.

Betaling en vergoeding
Je kunt pinnen of contant betalen.

Belangrijk om te weten:

  • Wij hebben geen wachttijd; binnen twee weken kun je terecht voor je eerste afspraak.
  • Je mag je partner meenemen naar de afspraak (zie ‘een afspraak bij onze seksuoloog’).