Meer informatie

Wil je meer weten over dit onderwerp, kijk dan ook eens op onderstaande websites:

Sense, dé betrouwbare site over seks. Hier vind je heel veel informatie over seksualiteit, maar ook over verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

Can You Fix It?
In de films loopt het helemaal fout tussen de lovers. Grijp in En bepaal de afloop.

iedereenisanders.nl
Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt? Op meisjes? Jongens? Op allebei misschien? Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje, meer een jongen? Of ben je eruit en wéét je dat je homo-, lesbische, bi- of transgendergevoelens hebt? Dan is Iedereenisanders.nl dé plek voor jou. Hier vind je de beste info en tips over ‘anders’ zijn.

seksualiteit.nl
De betrouwbare site met informatie over seksualiteit voor volwassenen

ikbenvanmij.nl
Hoe leer je jongeren respectvol met elkaar omgaan als het gaat om intimiteit en seksualiteit? Wat is experimenteren en wanneer is het schadelijk voor henzelf of iemand anders? Hoe voorkom je seksueel grensoverschrijdend gedrag? Maak kennis met ‘Ik ben van mij!’ een succesvolle methode die uitgaat van jongeren zelf.

Lang Leve de Liefde is een lesmethode over liefde, relaties, veilig vrijen en seksualiteit voor het voortgezet onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en het MBO. Met deze methode ondersteunt u leerlingen in een prettige, veilige en gewenste seksuele ontwikkeling.

gezondeschool.nl
Gezonde leerlingen presteren beter! Vindt u gezondheid ook belangrijk? Ga dan aan de slag met de Gezonde School-aanpak en behaal het vignet Gezonde School.

seksuelevorming.nl
Tips & tools voor lesgeven over relaties en seksualiteit.

De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs. Deelnemende scholen geven een week lang les over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. De projectweek helpt om deze thema’s structureel in het schoolplan op te nemen.