Tel: 050-313 22 50

Hulp door onze seksuoloog NVVS

Hulp door onze seksuoloog NVVS

Het kan zijn dat ons centrum het eerste adres is waar je hulp vraagt. Of je hebt er al over gesproken met je huisarts, psycholoog of maatschappelijk werker. Het kan ook zijn dat je eerder in behandeling was, maar dat dit onvoldoende hielp. Je bezoek kan tevens bedoeld zijn als second opinion. Je behandelaar kan je verwijzen, maar je kunt je ook op eigen initiatief aanmelden. Er vindt een eerste gesprek plaats waarin we je klachten en vragen inventariseren. Ook krijg je informatie over de werkwijze. Heb je een vaste relatie, dan is het vaak nuttig om samen met je partner te komen. Er is aandacht voor zowel medische als psychologische aspecten. Na het eerste gesprek krijg je een plan van aanpak voorgelegd. Meestal kun je binnen ons centrum worden geholpen. Maar als je probleem ingewikkeld is en veel tijd zal kosten, kan het zijn dat je naar een tweedelijns seksuoloog wordt verwezen. Seksuologische behandeling houdt altijd in dat je adviezen krijgt, waarbij vaak concrete tips worden gegeven. Soms wordt dit gecombineerd met medicijnen. Ook geven we geregeld schriftelijke informatie mee.

Aanmelding en kosten:

De kosten voor een consult van een uur zijn € 90,-. De rekening kan aan ons via pin of contant worden voldaan. De nota kun je dan indien van toepassing zelf bij je zorgverzekeraar declareren.
Je kunt zelf contact opnemen met je zorgverzekeraar om te achterhalen of de consulten (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden.
Kijk voor meer informatie over seksuologische hulpverlening op de website van de NVVS: www.nvvs.info

Kijk voor het maken van een afspraak bij contact