Tel: 050-313 22 50

Actuele vacatures

Vacature verpleegkundige

Wie zijn wij?
Ons centrum heeft een breed hulpaanbod op alle gebieden rondom het thema seksualiteit, zoals soa, anticonceptie en ongeplande zwangerschap. Een deskundig team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en receptionisten geeft op professionele wijze invulling aan deze zorg. Samen dragen wij zorg voor een klantgerichte en efficiënte organisatie, waarbij service, kwaliteit en maatwerk op de voorgrond staan.

Wat zoeken wij?
Als verpleegkundige begeleid en ondersteun je vrouwen (met of zonder hun partner) die een hulpvraag hebben op het gebied van ongeplande zwangerschap, gedurende hun verblijf in ons centrum. Je counselt bij de besluitvorming en je bespreekt desgewenst anticonceptie en behandelmogelijkheden. Je treft de voorbereidingen voor behandeling en assisteert de arts tijdens behandelingen. Je doet de nazorg en beantwoordt vragen. Kortom, jij bent voor cliënten de centrale persoon tijdens hun gehele verblijf bij ons.

Door de aard van de hulpvraag ga je meestal in korte tijd de diepte in met cliënten, gespreksvoering is daarom een belangrijk aspect van je werk. De specifieke situaties van cliënten bepalen voor een groot deel het verloop van een werkdag, daardoor is het nooit saai. Wel vraagt het veel flexibiliteit en goede afstemming met je collega’s.

Ga jij lastige (taboe) onderwerpen niet uit de weg en durf en kun jij hierover het gesprek aan gaan met mensen met verschillende achtergronden? Kun je omgaan met een sterk wisselende werkdruk en kun je goed schakelen en bijstellen? Zijn samenwerken, onafhankelijk werken, kwaliteitsgericht werken en organisatiebewust denken eigenschappen die jij bij jezelf herkent? Dan pas jij wellicht goed in ons team.

Binnen het team waarin je komt te werken durf je initiatief te nemen, aan te spreken en aangesproken te worden. Omdat je in een klein team komt te werken wordt enige flexibiliteit en bereidheid van je verwacht m.b.t. invallen.
Goede communicatieve vaardigheden en een positieve, open houding ten opzichte van seksualiteitsvragen en abortus zijn essentieel om in ons centrum te kunnen werken.

Functie-eisen en competenties

  • Diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO niveau)
  • BIG geregistreerd
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling)
  • Goede gesprekstechnieken, bij voorkeur Motivational Interviewing (MI)

Wat bieden wij?

  • Aantal uren: 8 uur per week (mogelijk 16 tijdens de inwerkperiode) en inval
  • Salaris conform FWG 45 CAO Ziekenhuizen
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling
  • Leuk team, uitdagend werk
  • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging

Sollicitatie/informatie

Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevr. E. Oosterhuis voor dinsdag 25 mei 2021. Je kunt je brief mailen naar vacature@csgnn.nl.
Telefoonnummer voor meer informatie: 050- 313 46 22 (vraag naar Mirjam van der Laan)
Voor algemene informatie: www.csgnn.nl